Видачу витягів із Єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, здійснює виключно МВС

У зв’язку зі значною кількістю звернень на гарячу лінію Уповноваженого зі зниклих безвісти нагадуємо, що тільки МВС має повноваження здійснювати видачу витягів із Єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

Видачу витягів із Єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, здійснює виключно МВС

Видачу витягів із Єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, здійснює виключно МВСЩоб отримати витяг:

1. Надішліть заяву до Департаменту інформатизації МВС України електронною поштою: [email protected] або на адресу Міністерства внутрішніх справ України: м. Київ, вул. Академіка Богомольця, 10.

2. До заяви прикріпіть копії паспорта заявника та документа, який підтверджує родинні зв’язки. Також додайте копію паспорта чи іншого документа, який підтверджує особу розшукуваного, де чітко видно його особисті дані. Витяг буде надіслано на вказану в заяві електронну адресу або ж на зворотну поштову адресу.

Видачу витягів із Єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, здійснює виключно МВСПеревірка особи та надання їй статусу зниклої безвісти за особливих обставин здійснюється впродовж 30 календарних днів.

Видачу витягів із Єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, здійснює виключно МВСУ разі виникнення питань щодо отримання витягу з Єдиного реєстру звертайтеся на гарячу лінію за номером: (050) 240-85-29.

#Мінреінтеграції

Джерело