​​Курсанти Інститут Військово-Морських Сил НУ “ОМА” проходять практику на кораблі Військово-морської академії ім

​​Курсанти Інститут Військово-Морських Сил НУ "ОМА" проходять практику на кораблі Військово-морської академії ім. Ніколи Вапцарова Республіки Болгарія (м. Варна)
Курсанти Інституту Військово-Морських Сил проходять практику на кораблі Військово-морської академії ім. Ніколи Вапцарова ”Св. Кирил та Мефодій”.
Морська практика має на меті здобуття курсантами навігаційних та інженерних спеціалізацій теоретичних знать та практичних навичок з експлуатації технічних засобів навігації та автоматизованого комплексу судноводіння, несення вахти та маневрування згідно до стандартів НАТО тощо. Важливо й те, що курсанти можуть спілкуватися з колегами з іншої країни, розширюючи свій світогляд і вдосконалюючи володіння англійською мовою.
Зазначимо, що Інститут Військово-Морських Сил уже багато років підтримує тісні дружні та партнерські зв'язки з болгарським військовим ВНЗ. Висловлюємо щиру подяку та глибоку вдячність керівництву та всьому колективу Nikola Vaptsarov Naval Academy – Bulgarian Maritime University за плідну співпрацю та підтримку.
Захід проходить відповідно до Переліку заходів міжнародного співробітництва Міністерства оборони України та Збройних Сил України на червень-липень 2023 року та запрошення сторони НАТО в рамках програми НАТО “Удосконалення військової освіти“ (DEEP).
Слава Україні!
#Смерть_ворогам #ВВНЗ_2023 #ua_naval_institute_team #stoprussia #ВІРЮвЗСУ #нація_супергероїв

​​Курсанти Інститут Військово-Морських Сил НУ "ОМА" проходять практику на кораблі Військово-морської академії ім

Джерело