Оркестр 5-ї Слобожанської бригади НГУ виступив в еко-парк

Днями гвардійці подарували свій живий виступ та святковий настрій відвідувачам «Фельдман Екопарка». У програмі прозвучали перлини української музики та авторські пісні артистів оркестру.

«Дуже вдячні нацгвардійцям за концерт та такий чудовий настрій. Ми запрошуємо наших вояків, що знаходяться на ротації чи лікуванні до наших реабілітаційних проектів, зокрема це контактний зоопарк, де можна поспілкуватися з тваринами і покращити самопочуття. Також у нас є програма, де військові привозять нам диких тварин, які через війну не можуть про себе подбати, от нещодавно привезли пару маленьких диких свинок з Луганщини. Як підростуть – випустимо їх у заповідник. Наша співпраця з армійцями буде продовжена і далі», – розповів директор «Фельдман Екопарку» Сергій Остапенко.

Багато теплих слів почули на свою адресу музиканти оркестру, артисти філармонії та студенти факультету хореографічного мистецтва Харківської державної академії культури, які творчою командою цілу годину дарували святковий настрій відвідувачам парку.

«Все дуже сподобалось, ви дуже великі молодці – співаєте, танцюєте, дівчинка з хлопцем дуже гарно танцювали. Дуже вдячні вам», – діляться враженнями Вікторія та її чотирирічна донька Софія.

«Як на мене, дуже веселий та підіймаючий настрій концерт. Особливо сподобалась пісня про «……» (назва росіян, за яку банить Фейсбук – ред.), емоційно каже 12-річна Настя та додає: «Дуже прикольний ритм, танцювати хочеться!»

«Ми дуже раді таким виступам, тісний контакт з населенням сприяє підняттю бойового духу, важко зараз людям, а ми покращуємо їм настрій своїми виступами, своїми концертами. Постійно працюємо над оновленням репертуару, щоб і далі радувати людей на різних локаціях нашого кращого міста», – зазначив диригент військового оркестру нашої бригади Володимир Столяров.

Такими виступами продовжено традицію співпраці нацгвардійців та цивільних інституцій у культурній та гуманітарній сферах.

5 Слобожанська бригада НГУ не тільки захищає цивільне населення від навали окупантів, а також підвищує бойовий дух та дарує гарний настрій мешканцям Міста–Героя.

#харків #харківзалізобетон

Джерело