❗️ Заява щодо розповсюдження недостовірної інформації У звʼязку з поширенням у соціальних мережах

❗️ Заява щодо розповсюдження недостовірної інформації

У звʼязку з поширенням у соціальних мережах, зокрема каналі «Правда Геращенко», та низці ЗМІ неперевіреної інформації щодо закупівлі Енергоатомом рукавичок для ЗАЕС, повідомляємо, що ця інформація є неправдивою та маніпулятивною. Енергоатом не закуповував, не оплачував і не постачав таку продукцію на окуповану територію.

Водночас всім недобросовісним розповсюджувачам інформації, що бажають очорнити діяльність Енергоатому через маніпуляції на темі поставок для ВП ЗАЕС повідомляємо, що ДП «НАЕК «Енергоатом» дійсно готується до деокупації Запорізької АЕС і всіма доступними засобами прискорює її. Зокрема, Компанія проводить тендери на першочергові потреби станції після її звільнення.

В Енергоатомі створена спеціальна комісія, яка ретельно розглядає всі потреби окупованої станції і приймає рішення щодо необхідності фінансування тих чи інших закупівель.

Брудними публікаціями і обвинуваченнями нікому не вдасться зупинити ті закупівлі Енергоатому, які виконуються для підготовки до якнайшвидшого повернення ЗАЕС до експлуатації після деокупації.

Вкотре звертаємося до заінтересованих осіб в отриманні достовірної інформації: перш ніж публікувати суперечливі висновки – скористайтеся своїм правом звернутися з офіційним запитом до офіційного джерела – розпорядника такої інформації.

ДП «НАЕК «Енергоатом» завжди діє в межах чинного законодавства та вчасно надає відповіді на звернення та запити.

#новини_компанії #ЗАЕС

THEA

❗️ Заява щодо розповсюдження недостовірної інформації
         
У звʼязку з поширенням у соціальних мережах

Джерело