⚡️ Обсяг виробництва Енергоатомом електроенергії на 15% перевищує очікуваний за прогнозним балансом електроенергії,

⚡️ Обсяг виробництва Енергоатомом електроенергії на 15% перевищує очікуваний за прогнозним балансом електроенергії, – Хартмут Якоб

Віцепрезидент ДП «НАЕК «Енергоатом» Хартмут Якоб в межах наради з фінансово-економічних питань Компанії акцентував увагу присутніх на високих показниках вироблення електроенергії попри тимчасову окупацію Запорізької АЕС, де до повномасштабного вторгнення рф експлуатувалися 6 атомних енергоблоків.

«Обсяг виробництва електроенергії приблизно на 15% (майже на 4 млрд кВт-год) перевищує очікуваний за прогнозним балансом електроенергії. Це дало можливість підтримати вітчизняну енергосистему в непростих умовах регулярних обстрілів російською армією енергетичної інфраструктури України та спрямувати додатковий обсяг виробленої енергії населенню й комерційним споживачам. Що, у свою чергу, є значним внеском і підтримкою економіки країни», – наголосив Хартмут Якоб.

Додатковий відпуск електроенергії став можливим завдяки зменшенню тривалості планово-попереджувальних ремонтів на енергоблоках АЕС.

#новини_компанії

THEA

⚡️ Обсяг виробництва Енергоатомом електроенергії на 15% перевищує очікуваний за прогнозним балансом електроенергії,
Енергоатом 🇺🇦 – Telegram
⚡️ Обсяг виробництва Енергоатомом електроенергії на 15% перевищує очікуваний за прогнозним балансом електроенергії, – Хартмут Якоб Більше – в наступному повідомленні ⬇️: t.me/energoatom_ua/14556 #новини_компанії Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW | IN…

Джерело