Святкування Успіння Пресвятої Богородиці на Ясній Горі у Гошеві

Святкування Успіння Пресвятої Богородиці на Ясній Горі у Гошеві

Цього дня урочисте Богослужіння у храмі Преображення Господнього у Гошеві, очолив Протоігумен Провінції Найсвятішого Спасителя в Україні – отець Йоан Школик, ЧСВВ, у співслужінні з ігуменом Гошівського монастиря, отцем Мар’яном Гробельним, ЧСВВ, та отцем Макарієм Солюком,ЧСВВ.

У своїй проповіді Протоігумен Йоан наголосив, що Пречиста Діва Марія по своєму Успінню, не залишила нас сиротами, а що Вона і надалі перебуває у чудотворних іконах, у так званих “марійських” місцях, де в особливий спосіб готова і хоче вислухати своїх любих дітей, котрі приходять до Неї з молитвами і просять про допомогу. Також, в кінці проповіді, отець висловив свої слова подяки підтримки тим, які цей нелегкий для країни час  пережили втрату своїх близьких.

По завершенню Божественної Літургії, отець Мар’ян Гробельний, ЧСВВ, наголосив, що сьогоднішній день є 14-ю річницею з дня коронації чудотворної ікони. Також отець, щиро подякував за спільну молитву та побажав всім сердечного уповання та непохитної надії на заступництво та покровительство нашої Небесної Матінки. На завершення святкувань був уділений повний відпуст і благословення через  окроплення освяченою водою та освячення віночків, які вірні цього дня приносять до храму.

Святкування Успіння Пресвятої Богородиці на Ясній Горі у Гошеві Святкування Успіння Пресвятої Богородиці на Ясній Горі у Гошеві Святкування Успіння Пресвятої Богородиці на Ясній Горі у Гошеві Святкування Успіння Пресвятої Богородиці на Ясній Горі у Гошеві Святкування Успіння Пресвятої Богородиці на Ясній Горі у Гошеві

Джерело