⚛️⚛️⚛️ Президент Енергоатома Петро Котін провів виробничу нараду на одній із вітчизняних АЕС

⚛️⚛️⚛️ Президент Енергоатома Петро Котін провів виробничу нараду на одній із вітчизняних АЕС

15 вересня 2023 року президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін в межах робочого візиту на одну з вітчизняних атомних електростанцій провів виробничу нараду з керівництвом та колективом станції.

Участь у ній також взяв в.о. Голови Держатомрегулювання – Головний державний інспектор з ядерної та радіаційної безпеки України Олег Коріков.

Присутні обговорили основні результати роботи, перебіг ремонтної кампанії, а також питання посилення безпеки на ядерному об’єкті.

Петро Котін нагадав, що в Україні триває наймасштабніша ремонтна кампанія, в результаті якої вже сім атомних енергоблоків, шість з яких – «тисячники», підключені до енергомережі після планових ремонтів.

💬 Президент Енергоатома подякував атомникам, які професійно проводять ремонтні роботи з випередженням графіків: «Це дуже важливо, адже саме через скорочення термінів ремонтів ми виробили додатковий обсяг електроенергії, який дозволив енергосистемі пройти без відключень всі напружені літні місяці. Ще два енергоблоки, які залишаються в ремонті, будуть підключені орієнтовно в середині жовтня також із випередженням графіків. Енергоатом працює для України та українців!»

🏅 Насамкінець Петро Котін вручив відзнаки працівникам станції: почесні грамоти Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, нагрудні знаки «Почесний працівник атомної енергетики», «Відмінник атомної енергетики», відзнаку «За вагомий внесок у розвиток атомної енергетики України» та грамоти за значний особистий внесок у забезпечення сталої роботи енергетичного комплексу України в умовах воєнного стану, сумлінну працю та високий професіоналізм від ДП «НАЕК «Енергоатом».

💬 «Дякую за те, що ви робите, за те, що вже зроблено, за те, що ви постійно підставляєте ваше плече атомній енергетиці і українській енергетиці загалом. Фактично від вас залежить світло в оселях українців в ці важкі часи російської військової агресії проти нас. Вона закінчиться Перемогою, і все, що ви робите, – залишиться в історії НАЕК «Енергоатом». Дякую вам!» – наголосив президент Енергоатома Петро Котін.

#новини_компанії

THEA

⚛️⚛️⚛️ Президент Енергоатома Петро Котін провів виробничу нараду на одній із вітчизняних АЕС
Енергоатом 🇺🇦 – Telegram
⚛️⚛️⚛️ Президент Енергоатома Петро Котін провів виробничу нараду на одній із вітчизняних АЕС 15 вересня 2023 року президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін в межах робочого візиту на одну з вітчизняних атомних електростанцій провів виробничу нараду з керівництвом…

Джерело