Паломництво Вигодської територіальної громади на Ясну Гору в Гошеві

Паломництво Вигодської територіальної громади на Ясну Гору в Гошеві

В суботу, 16 вересня відбулась особлива подія – одноденне паломництво до Василіянського монастиря на Ясній горі у Гошеві.

Серед прочан були вірні Вигодської територіальної громади, рідні загиблих захисників, діти, молодь, а також люди, котрі знайшли свій прихисток в громаді, рятуючись від небезпеки війни.

Долаючи піший шлях молилися і сподівались на наше духовне оновлення і відродження, але в особливий спосіб молились за землю наших предків — Україну.

Це — час великих випробувань і страждань.

Молились за тих, хто страждає.

Молитовно єднались за перемогу України, за військових Збройних сил України, щоби Пресвята Богородиця захистила їх своїм могутнім омофором і дарувала Перемогу.

Опісля з словом духовної проповіді звернувся о.Марʼян – настоятель Гошівського монастиря оо.Василіян та разом з Отцями відслужили молебень до Пресвятої Богородиці.

Відбувся акт посвяти Вигодської територіальної громади під опіку та омофор Гошівської Богородиці, адже у найважчі часи наш народ завжди шукав захисту під покровом Пресвятої Богородиці.

Духовне піднесення Христових вірних, що по-особливому уповали цього дня на заступництво Матері Божої, стоголосо відгукувалося у кожному серці, які об’єднала Гошівська Богородиця.

Дякуємо всім, хто долучився до організації пішої прощі.

Будьмо вірні Богові! Будьмо певні могутньої материнської опіки Матері Божої! Любімо свою рідну землю і свій народ! Будуймо Українську державу в єдності і згоді! І в цьому нам ніхто не зможу перешкодити, бо з нами — Бог!

Паломництво Вигодської територіальної громади на Ясну Гору в Гошеві Паломництво Вигодської територіальної громади на Ясну Гору в Гошеві Паломництво Вигодської територіальної громади на Ясну Гору в Гошеві

Джерело