Мій традиційний щотижневий дайджест. 📌 У Лубнах лікують пацієнтів із серцево-судинними захворюваннями за допомогою сучасного ангіографа

Мій традиційний щотижневий дайджест.

📌 У Лубнах лікують пацієнтів із серцево-судинними захворюваннями за допомогою сучасного ангіографа. Нове обладнання для медзакладу придбали за кошти держбюджету.

📌 Полтавщина активно готується до опалювального сезону. Комунальні господарства області укомплектовані 151 генераторами.

📌 На Полтавщині триває обмін старих лампочок на енергоощадні. У резерві області знаходиться більше 54 тисяч LED-ламп.

📌 П’ять ветеранів на Полтавщині отримали 1,3 млн грн для створення чи розвитку власної справи. Грантові кошти надає держава.

📌 Стартував ремонт автошляху Миргород – Велика Багачка – Байрак – Поділ. Заплановані роботи від Великої Багачки в напрямку Подолу.

📌 Ізраїльські фахівці проводять тренінги для психологів, працівників соціальних служб та медзакладів вчать надавати психосоціальну підтримку військовослужбовцям, родинам загиблих, безвісти зниклих та травмованим внаслідок війни.

📌 У Полтаві відзначили Міжнародний день студентського спорту. У навчальних закладах по всій області відбулися фізкультурно-спортивні заходи.

📌 Фахівці з Полтавщини обстежили 100% пошкоджених об’єктів у чотирьох населених пунктах Херсонщини. У підсумку склали 138 дефектних актів.

📌 Триває підготовка до складної зими. Передали 31 генератор підприємствам теплопостачання.

📌 Відправили чергову допомогу на Херсонщину від Полтавської області – 40 тонн продуктів харчування: овочі, крупи, олію, рибні і м'ясні консерви, цукор та борошно.

📌 Відбулася нарада за круглим столом з обміну досвідом щодо використання інструментів підтримки ВПО в області.

Джерело