#Плічопліч: Вулиці села Трифонівка повертаються до життя

У рамках державного проєкту “Пліч-о-пліч” продовжуються відновлювальні роботи в селі Трифонівка, розташованому на Херсонщині. Метою цього проєкту є відновлення будівель, які були пошкоджені російськими окупантами. Сьогодні ми можемо з радістю говорити, що завдяки зусиллям ремонтних бригад із Житомирщини, жителі Трифонівки мають можливість повертатися до своїх домівок.

#Плічопліч: Вулиці села Трифонівка повертаються до життя

Будинки,  які розташовані на вулиці Вільна, вже повністю відновлені та готові прийняти своїх власників знову. У оселях замінено покрівлю, фасади та електропроводку. Також встановлені сучасні металопластикові вікна й двері.

Процес відбудови вимагав чимало зусиль житомирських ремонтників, місцевої влади й жителів, проте зроблена робота свідчить про єдність українців.

“Реабілітація села Трифонівка є прикладом того, як єдність може повернути життя. Ми разом зробили багато, щоб допомогти тим, хто потерпів від окупації. Ці відновлені будинки – не лише матеріальна допомога, це також символ повернення до нормального життя та надія на краще майбутнє”, – зауважив бригадир ремонтної бригади.

#WeBuildUkraine

#разомвідбудуємо

#плічопліч

#WeBuildUkraine

 

#Плічопліч: Вулиці села Трифонівка повертаються до життя #Плічопліч: Вулиці села Трифонівка повертаються до життя #Плічопліч: Вулиці села Трифонівка повертаються до життя

Джерело