Відбулася проща паломників з с. Дубівці на Ясну Гору в Гошеві

Відбулася проща паломників з с. Дубівці на Ясну Гору в Гошеві

У суботу, 14 жовтня 2023 р. Б. відбулася проща на Ясну гору в Гошеві, паломників парафії Різдва Пресвятої Богородиці з с. Дубівці, Галицького району, Івано-Франківської області. Прочани розпочавши з Божим благословенням прощу, прибули до Гошева, щоб у стіп чудотворної ікони Богородиці молитися та жервувати цю прощу за українських воїнів, перемогу України та справедливий мир.

Центральної частиною паломництва для прочан стала Божественна Свята Літургія у храмі Преображення Господнього на Ясній Горі у Гошеві, де числено зібрані прочани заносили свої молитовні благання перед престіл Всевишнього.

Відтак, об’єднані в молитовному піднесенні, паломники в молитві на вервиці випрошували в Бога, через посередництво Пресвятої Богородиці, благословення для всіх жителів с. Дубівці.

Особливим моментом прощі було відвідання монастирського цвинтарі в Гошеві, де спочивають у Бозі священики та брати, які жили, працювали та служили Богові та людям на Ясній Горі.

На завершення паломництва відбувся Чин освячення води.

Паломники з с. Дубівці висловили щиру вдячність о. Мар’яну Гробельному, ЧСВВ -ігумену Гошівського монастиря за те, що так ревно з отцями монастиря, послужив паломникам парафії Різдва Пресвятої Богородиці з с. Дубівці. Піднесені на дусі, молитовно збагаченні та з вдячністю Пресвятій Богородиці, що прославилася у чудотворній іконі на Ясній Горі у Гошеві, паломники з Божим благословенням вирушили повернулися до своїх домівок.

Відбулася проща паломників з с. Дубівці на Ясну Гору в Гошеві Відбулася проща паломників з с. Дубівці на Ясну Гору в Гошеві Відбулася проща паломників з с. Дубівці на Ясну Гору в Гошеві Відбулася проща паломників з с. Дубівці на Ясну Гору в Гошеві Відбулася проща паломників з с. Дубівці на Ясну Гору в Гошеві Відбулася проща паломників з с. Дубівці на Ясну Гору в Гошеві Відбулася проща паломників з с. Дубівці на Ясну Гору в Гошеві

Джерело