🫶 Енергоатом продовжує опікуватись дітьми з особливими потребами 31 жовтня 2023 року в Центрі соціальної…

🫶 Енергоатом продовжує опікуватись дітьми з особливими потребами

31 жовтня 2023 року в Центрі соціальної адаптації та інтеграції для дітей та молоді з особливими потребами відбувся захід «Ми щасливі разом», організований у тісній співпраці ДП «НАЕК «Енергоатом» з партнерами.

Захід проходив у межах місячника обізнаності про синдром Дауна у світі.

Вихованці Центру віком 8-14 років разом з викладачами підготували виставу лялькового театру «Друзі в зоопарку», по закінченню якої для гостей провели екскурсію Центром. За рік тісної співпраці в закладі оновили творчі майстерні, приміщення раннього розвитку та простір соціально-побутового орієнтування.

Після огляду оновлених приміщень Центру його вихованці запросили гостей до імпровізованої кав’ярні, де пригостили їх чаєм та смаколиками. Дітки із задоволенням грали ролі офіціантів.

Насамкінець усі діти, які отримують підтримку в Центрі соціальної адаптації та інтеграції для дітей та молоді з особливими потребами, отримали подарунки від Енергоатома.

Нагадаємо, вже другий рік поспіль ДП «НАЕК «Енергоатом» допомагає Центру соціальної адаптації та інтеграції для дітей та молоді з особливими потребами. Проведення подібних заходів покликане привернути увагу суспільства до важливості соціалізації дітей та молоді з особливими освітніми потребами та організації відповідних просторів соціально-побутового орієнтування.

#новини_компанії

THEA

🫶 Енергоатом продовжує опікуватись дітьми з особливими потребами 
 
31 жовтня 2023 року в Центрі соціальної...
Енергоатом 🇺🇦 – Telegram
🫶 Енергоатом продовжує опікуватись дітьми з особливими потребами 31 жовтня 2023 року в Центрі соціальної адаптації та інтеграції для дітей та молоді з особливими потребами відбувся захід «Ми щасливі разом», організований у тісній співпраці ДП «НАЕК «Енергоатом»…

Джерело