#вісник_санкцій 🇺🇦🇬🇧Приємно, коли співпраця з партнерами групи Макфола-Єрмака дає результат і відображається в нових санкційних пакетах.

#вісник_санкцій

🇺🇦🇬🇧Приємно, коли співпраця з партнерами групи Макфола-Єрмака дає результат і відображається в нових санкційних пакетах.

Міністерство закордонних справ Великої Британії оголосило нові санкцій проти 29 фізичних та юридичних осіб, які працюють у російському золотодобувному, нафтовому та стратегічному секторах і підтримують їх.

Під санкції потрапила мережа Paloma Precious DMCC, що базується в Об’єднаних Арабських Еміратах, відповідальна за переведення в рф доходів від золота на суму понад $300 млн, а також Говард Джон Бейкер, який стоїть за компанією.

Також у новому списку два найбільших російських виробника золота – Nordgold дружини мільярдера Олексія Мордашова Марини, яка володіє 52% акцій, Highland Gold і її власник Владислав Свіблов, власник групи компаній "Южуралзолото" Костянтин Струков, Уральська гірничо-металургійна компанія, російський афінажний завод "Красцветмет", російський союз промисловців та інші.

Дякую партнерам за чудову роботу.

https://www.gov.uk/government/news/uk-cracks-down-on-gold-and-oil-networks-propping-up-russias-war-economy

#вісник_санкцій 

🇺🇦🇬🇧Приємно, коли співпраця з партнерами групи Макфола-Єрмака дає результат і відображається в нових санкційних пакетах.
UK cracks down on gold and oil networks propping up Russia’s war economy – GOV.UK
Foreign Secretary announces 29 new sanctions UK sanctions targeting individuals and entities operating in and supporting Russia’s gold, oil and strategic sectors.

Джерело