Владика Богдан зустрівся з сім’ями загиблих Героїв у Ходорові

11 листопада 2023 року, в парафії святих чудотворців і безсрібників Косми і Дамʼяна у м. Ходорів відбулася зустріч з сімʼями загиблих воїнів у російсько-українській війні. Зустріч розпочалася з спільної молитви, яку очолив єпископ-помічник Стрийської єпархії Преосвященний владика Богдан Манишин з отцями Ходорівського деканату.

По завершенні спільної молитвивлдика Богдан звернувся до присутніх з духовним словом. Після цього зустріч продовжилася в катехитичній школі. Психологиня пані Марта Гладій провела розмову з присутніми, яка розпочалася з знайомства та ділення особистим досвідом кожного з присутніх.

За час зустрічі кожен мав можливість поділитися власними переживаннями та болями. Основна мета даної зустрічі – створення спільноти родин загиблих воїнів Ходорівського деканату, спрямована на духовну та психологічну підтримку та супровід сімей, які пережили велике горе втрати близької людини.

Вкінці зустрічі з подячним словом до присутніх звернувся о. Микола Прунак, декан Ходорівський.

Владика Богдан зустрівся з сім’ями загиблих Героїв у Ходорові Владика Богдан зустрівся з сім’ями загиблих Героїв у Ходорові Владика Богдан зустрівся з сім’ями загиблих Героїв у Ходорові
Владика Богдан зустрівся з сім’ями загиблих Героїв у Ходорові Владика Богдан зустрівся з сім’ями загиблих Героїв у Ходорові

Джерело: facebook-сторінка парафії святих Косми і Дам’яна м. Ходорів

Джерело