#Плічопліч: В Трифонівці відновлено 70 будинків

У рамках державного проєкту “Пліч-о-пліч” продовжуються відновлювальні роботи у селі Трифонівка.

#Плічопліч: В Трифонівці відновлено 70 будинків

За останніми даними успішно завершено реконструкцію 71 об’єкта, наразі у роботі перебувають 17 будинків.

У житлових будинках повністю замінено покрівлю, встановлено нові вікна та здійснено утеплення стін, щоб забезпечити комфорт і безпеку мешканців.

Жителі Трифонівки висловлюють щиру вдячність житомирським будівельникам, чия невтомна праця і відданість справі зробили це відновлення можливим.

“Я дякую усім, хто допоміг повернутися мені та моїй родині до нормального життя. Ваша підтримка й допомога в ці важкі часи є незамінними. Бачити наше село, яке оживає і відновлюється, наповнює нас надією та силою продовжувати рухатися вперед”, – поділився своїми емоціями один із місцевих жителів.

Проєкт “Пліч-о-пліч” виконує не тільки функцію відновлення інфраструктури, але також відіграє ключову роль у відродженні громадського духу. Ця ініціатива згуртовує мешканців, спонукаючи їх до спільних дій та співпраці у процесі відбудови їхніх осель і повернення до звичного життя.

#WeBuildUkraine

#разомвідбудуємо

#плічопліч

#WeBuildUkraine

#Плічопліч: В Трифонівці відновлено 70 будинків #Плічопліч: В Трифонівці відновлено 70 будинків #Плічопліч: В Трифонівці відновлено 70 будинків

Джерело