#герої_без_зброї Євген Москул – вогнеборець з Одещини 💪 Євген свідомо пішов працювати в одну з найбільш виїздних частин в Одесі

#герої_без_зброї 

Євген Москул – вогнеборець з Одещини 💪

Євген свідомо пішов працювати в одну з найбільш виїздних частин в Одесі

#герої_без_зброї

Євген Москул – вогнеборець з Одещини 💪

Євген свідомо пішов працювати в одну з найбільш виїздних частин в Одесі, для того, щоб отримати безцінний досвід та бути ще більше корисним суспільству.

Хлопець яскраво пам’ятає першу врятовану дитину. Це була п’ятирічна дівчинка. Її батьків не було вдома, коли трапилась пожежа. Поки рятувальники прямували по сходах багатоповерхівки до місця пожежі, він по автодрабині дістався до квартири і вже разом з нею спустився донизу. Саме за цей випадок Євген отримав першу свою відзнаку від очільника МВС.

Друга відзнака була за порятунок жінки, яка була на 8 місяці вагітності. На жінку вдягнули кисневий балон з маскою і потрібно було нести її та два тяжких апарати з киснем одночасно.

💬«Під час повномасштабного вторгнення перші півроку я виїжджав на всі випадки і вдень, і вночі, і в вихідні. Пам‘ятаю Сергіївку, коли ракета прилетіла в житловий будинок. Було багато постраждалих та загиблих», – розповідає Євген.
Вогнеборець працює, аби допомагати людям та наближати Перемогу України.

🆘 СайтFbTwInstaYouTube

Джерело