Вадим Філашкін та Брок Бірман розповіли про майбутню співпрацю між Донеччиною і штатом Нью-Йорк

Голова Донецької ОДА Вадим Філашкін та Президент, генеральний директор ГО «Український фокус» Брок Бірман висловили враження про результати обговорень напрямків співпраці між Донецькою облдержадміністрацією та штатом Нью-Йорк (США), а також сподівання стосовно початку роботи найближчим часом.

За словами очільника області, з американськими партнерами було розглянуто важливі напрямки співпраці – охорона здоров’я, освіта і майбутнє відновлення.

«Побачив з боку представників США зацікавленість, тим паче деякі з них вже були в Нью-Йорку Донецької області. Маємо обережний оптимізм щодо цього побратимства та сподіваємося на якнайшвидший початок спільної роботи», – зазначив Вадим Філашкін.

У свою чергу Президент, генеральний директор ГО «Український фокус» зазначив, що американці можуть залучати досвід штату Нью-Йорк у навчанні представників Донецької ОВА для реалізації спільних проєктів. Також Брок Бірман висловив наміри про готовність надати технічну допомогу в розбудові інфраструктури Донецької області.

«Пані губернаторка штату Нью-Йорк хоче розглянути можливість надання допомоги Донеччині, аби співпраця була максимально ефективною для відбудови області», – додав він.

Джерело