#плічопліч: Віталій Бунечко приєднався до тренування спортивної команди Студеницького ліцею Глибочицької сільської ради

Начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко приєднався до тренування спортивної команди Студеницького ліцею Глибочицької сільської ради. Разом з юними спортсменами він поринув у спортивну атмосферу гри у баскетбол.

#плічопліч: Віталій Бунечко приєднався до тренування спортивної команди Студеницького ліцею Глибочицької сільської ради

Начальник Житомирської ОВА зауважив, що спортсмени показали високий рівень майстерності та командний дух. Їх ентузіазм до тренування вражає.

«Спорт — це можливість проявити себе. Показати свій дух та виховати в собі справжню козацьку міць. Я радий, що проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» сприяє спортивному та патріотичному вихованню наших дітей. Пишаюся всіма командами з Житомирщини, які прагнуть досягнути вершин», – зазначив Віталій Бунечко.

Після шкільного етапу змагань на учнів очікують територіальний, районний, обласний та всеукраїнський, де команди виборюватимуть першість не тільки з баскетболу, а й з волейболу, футзалу, спортивного орієнтування та черліденгу.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_zhytomyrregion #житомир #житомирщина

#плічопліч: Віталій Бунечко приєднався до тренування спортивної команди Студеницького ліцею Глибочицької сільської ради#плічопліч: Віталій Бунечко приєднався до тренування спортивної команди Студеницького ліцею Глибочицької сільської ради

 

Джерело