Родина з Іллінівської громади евакуйована в межах проєкту з надання спеціалізованих евакуаційних послуг

 

Проєкт реалізується Міжнародним Благодійним Фондом«ДЕНЬ ЗА ДНЕМ», KIWI KARE та Благодійним Фондом «Всі поруч» за співпраці з Краматорською райдержадміністрацією, районною військовою адміністрацією. 

Ще на початку запуску евакуаційного проєкту була отримана заявка від родини з с. Довга Балка Іллінівської громади, в якій виховуються неповнолітні діти та молода людина з інвалідністю. Наразі родина пройшла спеціалізовану евакуацію з громади Краматорського району та за співпраці з Благодійним фондом Save Ukraine евакуйована до міста Київ. 

Нагадуємо, що в Краматорському районі стартував проєкт з надання евакуаційних послуг. В межах якого за допомогою спеціалізованого автомобіля здійснюється якісна та комфортна евакуація дітей, тяжкохворих і маломобільних людей та їх родин. Послуги з перевезення здійснює команда БФ «Всі поруч». Детальніше про проєкт можна дізнатись на сторінці Благодійний Фонд Всі Поруч https://www.facebook.com/profile.php?id=100089039507098

Громади Краматорського району щодня під ворожими обстрілами, через що травмуються та гинуть мирні мешканці. Саме тому наразі евакуація у більш безпечні регіони країни рятує життя.

Пам'ятаймо, що безпека завжди на першому місці, особливо коли мова йде про дітей!

Евакуація – складне рішення, але вкрай необхідне! 

Не ризикуйте життям та здоров’ям! 

Евакуюйтесь вчасно!

Родина з Іллінівської громади евакуйована в межах проєкту з надання спеціалізованих евакуаційних послуг

Джерело