Свято “Розколяди” відбулося на Ясній Горі в Гошеві

Свято “Розколяди” відбулося на Ясній Горі в Гошеві

Вже традиційно, у монастирському храмі на Ясній Горі в Гошеві відбулося свято “Розколяди”, яким завершується цикл новорічно-різдвяних свят.

Урочистість розпочалася Божественою Святою Літургією.

Участь у святі приймали духовий оркестр під керівництвом п. Михайла Мельниковича та інші гості. 

Святкове дійство супроводжувалося колядками у виконанні духового оркестру, відтак колективи разом з  усіма присутніми весело та дзвінко колядували й щедрували, прославляючи новонародженого Христа.

Висловлюємо щиру вдячність усім учасникам святкового дійства за чудові колядки, бажаємо, щоб ця радість різдвяної коляди супроводжувала нас протягом усього 2024 року та наповнювала усі родини миром і відчуттям Божої любові.

Щиро дякуємо усім учасникам Розколяди за ініціативність, наполегливість, жертовність та за чудові колядки, виконання яких, ще раз наповнили храм чудовою різдвяною атмосферою.

Відео зі сторінки ФБ о. Миколая Микосовського, ЧСВВ Свято “Розколяди” відбулося на Ясній Горі в Гошеві Свято “Розколяди” відбулося на Ясній Горі в Гошеві Свято “Розколяди” відбулося на Ясній Горі в Гошеві Свято “Розколяди” відбулося на Ясній Горі в Гошеві Свято “Розколяди” відбулося на Ясній Горі в Гошеві Свято “Розколяди” відбулося на Ясній Горі в Гошеві Свято “Розколяди” відбулося на Ясній Горі в Гошеві

Джерело