Центр журналістської солідарності працює в Харкові

  • Автор допису:

Центр журналістської солідарності в Харкові є одним з мережі центрів, відкритих Національною спілкою журналістів України за підтримки ЮНЕСКО. Такі осередки допомагають медійникам всіх рівнів: журналістам сайтів, газетярам, фотографам, телевізійникам, операторам, фіксерам, працівникам іноземних ЗМІ та всім, хто займається журналістикою і відстоює Україну на інформаційній ниві. У Харкові Центр відкрився в грудні 2023 року.

Діяльність осередку буде корисна медійникам, які, їдуть через Харків на Донбас. Їх тут раді зустріти і допомогти, зокрема, надати в оренду засоби захисту: бронежилет і каску для роботи безпосередньо на лінії фронту.

Центрі журалістської солідарності в Харкові — це також локація, де можна попрацювати в теплі, з чаєм та кавою: обробити відзняті матеріали, написати текст, передати наробки через інтернет до редакції. Достатньо лише попередньо зателефонувати.

Варто зазначити, що на базі осередку також проводяться онлайн освітні конференції, аби журналісти могли, при потребі підвищувати свій фаховий рівень.

Важливим є, щоб світ знав про злочини, які вчиняються російською федерацією проти медійників в Україні. Тому Центр журналістської солідарності в Харкові співдіє щодо фіксації і поширення інформації про такі злочини.

Телефон Центру журналістської солідарності в Харкові: 095-421-54-77 (Ганна Черненко).

Сторінка у Фейсбуці: https://www.facebook.com/profile.php?id=61554742815457

#Центр_журналістської_солідарності #Харків #ЗМІ #медіа #допомога #війна

Джерело