Окупанти судитимуть генічанина Нарімана Аблязова: стало відомо за що

  • Автор допису:

В Херсонській області триває переслідування українців з боку російських окупантів. Один з прикладів цього – кримінальне провадження стосовно місцевого бізнесмена з ГенічеськаНарімана Аблязова.

Про це редакції Район.Генічеськ стало відомо з окупаційних джерел новин.

Чоловіка затримали ще у вересні 2023 року. Тоді окупанти виклали наступну інформацію:

Розслідування встановило, що з 2014 по 2015 рік підозрюваний безоплатно постачав товари з його власного магазину будівельних матеріалів для обладнання бази забороненого батальйону, що розташовувався біля пункту пропуску «Чонгар». Крім того, підозрюваний безоплатно надавав свій готель у місті Генічеськ для розміщення там керівників незаконного руху, – повідомили в відомстві окупантів.

Вчора, 13 лютого 2024 року, окупанти виклали вже наступну інформацію:

Підозрюваний, очолюючи одиницю незаконного збройного утворення в місті Генічеськ, завдавав шкоду економічним і політичним інтересам громадян Росії та створював загрозу національній безпеці країни.

Цей випадок – лише ще один з численних прикладів фейкових звинувачень українців в участі у неіснуючих «збройних формуваннях»

Переслідування українців в окупованих російськими силами територіях має масовий характер, а також всі ознаки расового та етнічного переслідування. 

Раніше ми повідомляли щоГенічанину Наріману Аблязову окупанти продовжили арешт