В Нюрнберзі пройшли слухання, які можна назвати репетицією свідчень майбутнього гаагського трибуналу над російськими злочинцями

Повідомляє ЦАПЛІЄНКО_UKRAINE FIGHTS

В Нюрнберзі пройшли слухання, які можна назвати  
 репетицією свідчень майбутнього гаагського трибуналу над російськими злочинцями

В Нюрнберзі пройшли слухання, які можна назвати
репетицією свідчень майбутнього гаагського трибуналу над російськими злочинцями. В тому самому залі, де судили під час Нюрнберзьського процесу нацистів, зібрались політики, юристи та державні діячі, щоб почути правду про геноцид, який чинить агресор на українській землі.

Не лише почути, а й побачити. Мені вдалося показати учасникам засідання, зокрема, американським конгресменам, криваві кадри воєнних злочинів росіян.

В їхніх очах жах і недовіра, що все це справді відбувається у 21 столітті посеред Європи, за наказом країни, яка має право вето в Раді Безпеки ООН.

А я дивився на старий годинник, який майже століття тому висів над головами страчених пізніше німецьких нацистів, і відчував впевненість, що покарання обов'язково наздожене їхніх російських послідовників. І що цей годинник вже відраховує зворотній відлік існування чергової імперії зла, яка теж вважає себе непереможною.

Сюжет можна подивитись тут👇
https://youtu.be/IXFF4O9lDBE?si=483IqD13K3IzirS2