Перших переможців II етапу змагань Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги визначено у Калуському районі

Перших переможців II етапу змагань Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги визначено у Калуському районі

Так, путівку до ІІІ районного етапу вибороли юні футзалісти з ліцею №6. Загалом за першість з цього виду спорту у Калуші змагались відразу 16 шкільних команд. Всього у ІІ етапі «Всеукраїнських шкільних ліг» від цієї тергромади зареєструвались 68 команд. Найближчим часом переможця визначать з баскетболу, волейболу, спортивного орієнтування та черліденгу.

У Рожнятівській тергромаді визначили переможців з волейболу серед юнаків та дівчат. Ними стали вихованці Сваричівського ліцею. А також команда Рівнянського ліцею показала кращий результат з черліденгу.

Загалом до змагань доєдналися 49 учнівських команд.

Очікують на фінальну гру юні баскетболісти з Долини. Вчора за вихід до наступного етапу змагались 11 шкільних команд. Три з них з найкращими результатами позмагаються за перше місце, що дозволить продовжити змагання в наступному етапі. До речі, від Долинської тергромади до ІІ етапу змагань подали заявки 82 учнівські команди.

Загалом в Калуському районі у проєкті «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» беруть участь 390 команд із 13 територіальних громад району. І представлено 111 закладів загальної середньої освіти.

Бажаю усім нашим юним спортсменам наполегливості, жаги до перемоги та приємних вражень від змагань! І хай переможуть найсильніші!

#разомпереможемо

#плічопліч

#шкільніліги

#scl

Перших переможців II етапу змагань Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги визначено у Калуському районіПерших переможців II етапу змагань Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги визначено у Калуському районіПерших переможців II етапу змагань Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги визначено у Калуському районіПерших переможців II етапу змагань Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги визначено у Калуському районіПерших переможців II етапу змагань Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги визначено у Калуському районіПерших переможців II етапу змагань Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги визначено у Калуському районі

Джерело