✔️Постановою Кабінету Міністрів України для реалізації проєктів у рамках Надзвичайної кредитної програми…

✔️Постановою Кабінету Міністрів України для реалізації проєктів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України трьом громадам Чернівецької області передбачено 58,1 млн грн. Зокрема, 29 млн грн для проведення капітального ремонту будівлі ЗОШ № 20 в м. Чернівцях, 16,1 млн грн для капітального ремонту адмінбудівлі ЦНАП в селищі Кельменці – та 13 млн грн для реконструкції приміщення під ЦНАП в селищі Берегомет.

✔️У рамках робочого візиту до Чернівецької області завітав Дмитро Завгородній – заступник Міністра освіти і науки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. Він відвідав заклади професійно-технічної освіти області. Розвиток профтехосвіти важливий напрям, адже саме фахівці технічних та робітничих спеціальностей сьогодні затребувані на ринку праці.

✔️Бібліотекарям області передано книги від голови Шведсько-Українського волонтерського комітету Андерса Девіда Банке.

✔️Проведені Чемпіонати області з волейболу серед юнаків і молодші, з вільної боротьби, з боксу. Триває другий етап Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч. Визначені переможців у понад 20 громадах. Вони візьмуть участь у третьому етапі змагань. Підтримуємо фізичний розвиток дітей, виховуємо лідерські якості школярів, розвиваємо національну спортивну традицію. Разом переможемо!

Джерело