❗️В окупації не вистачає кадрових фахівців в усіх галузях. Про це заявив глава так званої днр денис пушилін

❗️В окупації не вистачає кадрових фахівців в усіх галузях. Про це заявив глава так званої днр денис пушилін

❗️В окупації не вистачає кадрових фахівців в усіх галузях. Про це заявив глава так званої днр денис пушилін. Цей очевидний факт колаборанти замовчували до останнього.

Людей для забезпечення життєдіяльності міста та закриття базових потреб – не вистачає. Про що свідчать масові скарги місцевих жителів. Зокрема, комунальна та медична сфера продовжують залишатися у критичному стані через брак фахівців та працівників.

😡Так, за майже два роки окупації у Маріуполі не вдалося налагодити комунальну сферу. Про те, щоб її підняти на рівень, який був до повномасштабного вторгнення – взагалі мова не йдеться. В комунальному обслуговуванні місто відкотилося далеко назад.

👍Низький рівень обслуговування, хамське поводження з абонентами, постійні пориви, аварійні ситуації, відписки окупаційної влади, перекладання відповідальності на інших, неякісні виконані роботи – все це стає нормою. А найголовніше, щоб ліквідувати таку кількість проблем у ЖКГ – не вистачає людей.

Причина – в окупованому Маріуполі співробітникам комунальних підприємств місяцями затримують заробітну платню та погіршуються умови праці. Фахівці не йдуть туди працювати через мізерну та нестабільну оплату праці. «Мотивують» працівників деяких підприємств сумнівною гуманітарною допомогою.

Так нещодавно «Маріупольтрансу» видали «гігієнічну допомогу», яка складається лише з шести протермінованих флаконів антисептиків. 🤮«Заохочування» по-російські.

Джерело