Відбулися збори Катехитичної комісії Стрийської єпархії

28 лютого 2024 року відбулись збори Катехитичної комісії Стрийської єпархії . Учасники зборів – Голови Деканальних Катехитичних Осередків, відповідальні за катехизацію у деканатах єпархії. Збори очолив о. Андрій Бінас, Голова Катехитичної комісії. Після спільної молитви, о. Андрій ознайомив усіх присутніх із програмою зустрічі та планом діяльності комісії на 2024 році. Учасники зборів мали змогу поділитись інформацією щодо катехизації, обмінятися досвідом для успішного функціонування парафіяльних катехитичних шкіл, отримати нові напрацювання для покращення катехитичного служіння в деканатах

Серед важливих заходів, запланованих на цей рік, о. Андрій виокремив організацію християнської гри «Хто?Де?Коли?» на тематику блаженних новомучеників УГКЦ, єпархіальний рівень якої відбудеться 18 травня 2024 року та конкурс сучасної дитячої релігійної пісні «Пісня серця 2024» під гаслом «Господь – моя надія», єпархіальний рівень якої відбудеться в середині жовтня. З більш детальнішою інформацію про ці та інші заходи можна буде згодом ознайомитися на сайті Стрийської єпархії.

Учасники зборів обговорили також питання, що стосуються організації та відкриття нових парафіяльних катехитичних шкіл; участі в навчальних семінарах для катехитів, формації та вишколу катехитів, катехитичну програму та матеріали, розроблені Патріаршою Катехитичною комісією.

Відбулися збори Катехитичної комісії Стрийської єпархії Відбулися збори Катехитичної комісії Стрийської єпархії

о. Іван Чопань, референт Катехитичної Комісії УГКЦ

Джерело