“Діяльність сатани проникне навіть у Церкву!” – вражаюче послання Богородиці в Акіто

Отець Григорій Рассоленко розповідає про третє Об’явлення Богородиці у японському місті Акіто.

"Діяльність сатани проникне навіть у Церкву!" - вражаюче послання Богородиці в Акіто

Третє послання

Втретє Марія звернулася до сестри Агнеси Кацуко Сасаґава в суботу, 13 жовтня, тобто в річницю Чуда Сонця, яке завершило об’явлення у Фатімі понад пів століття тому.

«Як я вам казала, якщо люди не покаються і не виправляться, Отець пошле страшну кару на все людство. Це буде кара, більша за потоп, якої ще ніхто не бачив. З неба впаде вогонь і зітре з лиця землі велику частину людства, як хороших, так і злих, не щадячи ні священників, ні мирян. Ті, хто виживе, почуватимуться настільки покинутими, що заздритимуть мертвим. Єдиною зброєю, яка у вас залишиться, буде Розарій (Вервиця, ред.) і Знак, даний Моїм Сином. […]

Діяльність сатани проникне навіть у Церкву таким чином, що кардинали виступлять проти кардиналів, єпископи проти єпископів. Священники, які шанують Мене, будуть зневажені, а їхні співбрати виступатимуть проти них. Церкви і вівтарі будуть сплюндровані, Церква буде повна тих, хто йде на компроміси. Через діяльність сатани багато священників і багато богопосвячених душ залишать своє покликання. Сатана діятиме особливо завзято проти душ, посвячених Богу. Думка про втрату такої кількості душ викликає в Мене смуток. Якщо кількість і тяжкість гріхів зростатиме, то прощення для них не буде. […] Тільки Я ще можу захистити вас від прийдешніх катастроф. Ті, хто довіряють Мені, будуть спасенні».
Текст: https://crs-center.org

Джерело