✅ НСЗУ успішно верифікувала дані про понад 370 тис. медпрацівників на основі даних Держреєстру фізичних осіб

✅ НСЗУ успішно верифікувала дані про понад 370 тис. медпрацівників на основі даних Держреєстру фізичних осіб

НСЗУ успішно верифікувала дані про понад 370 тис. медпрацівників на основі даних Держреєстру фізичних осіб

З лютого 2024 року Національна служба здоров’я розпочала верифікацію даних про медичний персонал в електронній системі охорони здоров’я (ЕСОЗ) в онлайн режимі на основі даних Державного реєстру фізичних осіб (ДРФО). Під час верифікації порівнюється набір інформації про медичних працівників в ЕСОЗ і ДРФО. Це дозволяє відслідкувати зміни, які відбулися після реєстрації медичних працівників в ЕСОЗ, а також виправляти помилки, які могли бути допущені під час внесення даних в медзакладах та перевіряти достовірність внесеної інформації.

🆕 Наступним важливим етапом у верифікації інформації, яка міститься в ЕСОЗ є її перевірка з інформаційною системою Міністерства фінансів.
Так, з 11 березня НСЗУ розпочинає верифікацію даних в ЕСОЗ про медичних працівників у співпраці з Міністерством фінансів на періодичній основі.

ℹ️ НСЗУ здійснює верифікацію даних на постійній основі й щороку удосконалює цей процес. Зокрема НСЗУ регулярно співставляє дані в ЕСОЗ з даними ДРАЦСГ стосовно померлих осіб, перевірки інформації про трудові відносини медичних працівників.

➡️ Більше за посиланням:
https://www.facebook.com/share/p/6uhGZoYHCSPFWUgQ/

Джерело