📲 🇦🇹 Відсьогодні розпочинаємо продаж квитків онлайн на поїзди, що прямують у сполученні Україна — Австрія, а саме: ⁃ Київ — Відень

Укрзалізниця
Переводимо ще одне важливе міжнародне сполучення у прозорий онлайн! 🚆🇦🇹 18 березня Укрзалізниця розпочинає продаж квитків до Австрії та Угорщини в онлайн-режимі. На першому етапі онлайн-квитки будуть доступні у сполученні Україна — Австрія та зворотно. 📲https://t.me/UkrzalInfo/5501


📲 🇦🇹 Відсьогодні розпочинаємо продаж квитків онлайн на поїзди, що прямують у сполученні Україна — Австрія, а саме:

 ⁃ Київ — Відень

📲 🇦🇹 Відсьогодні розпочинаємо продаж квитків онлайн на поїзди, що прямують у сполученні Україна — Австрія, а саме:

Київ — Відень: відтепер квитки будуть доступні лише онлайн у мобільному застосунку Укрзалізниці з верифікацією акаунту через Дію.Підпис.

Чоп — Відень: онлайн у мобільному застосунку Укрзалізниці та у міжнародних квиткових касах вокзалів.

🇭🇺 На наступному етапі стануть доступними онлайн також квитки у сполученні Україна — Угорщина на поїзди, що прямують територією Угорщини транзитом у Австрію, тобто Київ — Будапешт — Відень та Чоп — Будапешт — Відень. Прямі сполучення Україна — Угорщина (Мукачево — Дебрецен, Мукачево — Будапешт, Чоп — Захонь) з'являться в застосунку трохи пізніше.

☝️ Нагадаємо, новий прямий поїзд №143/146 Відень — Чоп — Відень має зручні стиковки з нічними поїздами з Києва, Луцька та Рівного, а з Чопа до Відня прямує складом зі зручних сидячих вагонів з Wi-Fi.

Приємних подорожей!

Джерело