На Яворівщині триває ІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч»

На Яворівщині триває ІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч»

21 березня 2024 року на спортивному майданчику Волицького НВК пройшов ІІ (територіальний) етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнська шкільна ліга з футзалу», присвячені пам’яті Сергія Яріша, серед команд закладів загальної середньої освіти Шегинівської громади. Змагання проводились на міні-футбольному полі за правилами гри у футзал.

Спортивний захід розпочався виконанням Державного Гімну України та хвилиною мовчання на вшанування тих, хто віддав життя за волю нашої країни.

За результатами призові місця посіли:

І місце – Балицький НВК;

ІІ місце – гімназія с. Мишлятичі;

ІІІ місце – Волицький НВК.

Кращим бомбардиром став Сигляник Іван (Балицький НВК) – 11 м’ячів, кращим гравцем – Єдинак Матвій (гімназія с. Мишлятичі) та кращим воротарем – Дашкін Максим (Волицький НВК), які були нагороджені пам’ятними статуетками.

А попереду на юних спортсменів чекають нові виклики та емоції у наступних етапах змагань!

Довідково

Захисник Сергій народився в с. Шегині 16 серпня 1992 році. Вчився у місцевій школі, завжди був товариським і дружелюбним. Займався спортом, любив грати у футбол за команду «Рух» с. Шегині. Був у лавах АТО у 2014-2019 році, він захищав нашу землю на сході України. З початку повномасштабного вторгнення не зміг залишатися за кордоном, і з перших днів війни, поповнив ряди добровольців ЗСУ, куди йдуть найсміливіші та найвідданіші Батьківщині люди.

Служив в 503 Батальйоні Морської Піхоти. Надлюдською стійкістю виконуючи чергове бойове завдання, на позачерговому штурмі Яріш Сергій загинув у с. Урожайне, Волноваського району, Донецької області. Ми завжди будемо пам’ятати про нього і віддавати шану Герою.

#плічопліч #шкільніліги #разомпереможемо #scl #scl_lvivregion

Джерело