Пліч-о-пліч. Змагання зі спортивного орієнтування серед учнів закладів освіти Іршанської громади

22 березня в Іршанській громаді завершився другий етап змагань в рамках проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», який передбачає змагання шкільних команд на рівні територіальних громад. Змагання зі спортивного орієнтування відбулися між командами Іршанського ліцею та Меленівської гімназії на території стадіону «Титан» в Іршанську.

Пліч-о-пліч. Змагання зі спортивного орієнтування серед учнів закладів освіти Іршанської громади

Спортивний захід традиційно розпочався з колективного виконання Державного Гімну України. Учасники гучно подякували Збройним Силам України за те, що дають можливість проводити такі заходи. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників.

У результаті змагань перемогу здобула команда Меленівської гімназії, яка отримала кубок та диплом переможця. Друге місце дісталося учасникам Іршанського ліцею.

Команда Меленівської гімназії представлятиме Іршанську громаду у наступному, III етапі, та змагатиметься з командами інших територіальних громад Коростенського району. 

Сонячна, тепла весняна погода, гарний настрій дітей, все це дало можливість активно та весело провести спортивний захід. Завершили дружню зустріч команд пікніком. Діти ласували смаженим салом власноруч приготованим на кострі, розповідали цікаві історії і просто раділи життю. Було цікаво, весело, а головне спортивно.

 

 

Джерело