Підтримка дитячої особистості, як ціль та мета співпраці

     Робота з дітьми дуже складна та потребує максимальної уваги та специфічного підходу. Достукатися до їх душі можливо лише в тому випадку, коли вони будуть довіряти та сприймати. На паритетних засадах з пріоритетами взаємоповаги повинна будуватися превентивна робота з метою зміни поведінки неповнолітніх.

Підтримка дитячої особистості, як ціль та мета співпраці

     22.03.2024 року в рамках заходу для дітей, що був організований Коростенським РУП в центральному парку міста відбулося обговорення подальшої взаємодії та співпраці начальника відділу пробації Ярослави Омельчук з старшим інспектором сектору ювенальної превенції Волковською Оленою Івнівною.  Було обговорено подальшу роботу з суб’єктами пробації, які не досягли 18 річного віку, проблематику їх життєвих обставин, що спонукали, до вчинення злочинів та методи спільної роботи, які б могли мати позитивний результат при роботі з даною категорією осіб.

   Діти  – це завжди діти і робота поліції та пробації в першу чергу при роботі з ними, повинна базуватися на тому, аби вони мали змогу мати щасливе дитинство в безпечному суспільстві.

 

 Начальник Коростенського районного відділу №1

 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області

 Омельчук Ярослава Ярославівна

Підтримка дитячої особистості, як ціль та мета співпраці

Джерело