Проведено засідання сесії районної ради

Проведено засідання сесії районної ради

26 березня відбулося пленарне засідання вісімнадцятої сесії Калуської районної ради демократичного скликання. У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Жанна Табанець, перший заступник голови РДА Іван Шикеринець, заступники голови РДА Роман Гавриляк і Ярослава Гасяк, керівник апарату РДА Наталія Вібла, начальники управлінь і відділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району.

Після виконання Державного Гімну України та вшанування хвилиною мовчання усіх загиблих у повномасштабній війні обранці громади району затвердили звіти про виконання районного бюджету за 2023 рік, а відтак внесли зміни до районного бюджету на 2024 рік. З цих питань доповіла начальник відділу фінансів райдержадміністрації Людмила Федун.

Сьогодні на сесії голова РДА – начальник районної військової адміністрації Жанна Табанець прозвітувала про виконання райдержадміністрацією повноважень, делегованих районною радою, за 2023 рік.

Також депутати затвердили звіти про виконання Програми забезпечення виконання РДА делегованих їй районною радою повноважень у 2023 році, про виконання районної цільової Програми фінансування заходів з мобілізаційної підготовки, Програми забезпечення заходів з територіальної оборони.

Крім того, заслухали звіт начальника управління соціального захисту населення РДА Юрія Качмаря про виконання районної Програми із запобігання та протидії насильству, районної комплексної Програми соціального захисту населення.

На завершення на сесії депутати прийняли кілька рішень, що стосуються діяльності районної ради.

Проведено засідання сесії районної ради

Проведено засідання сесії районної ради

Проведено засідання сесії районної ради

Джерело