Пліч-о-пліч шкільні ліги Житомирщини в Чоповицькій громаді

Пліч-о-пліч шкільні ліги Житомирщини в Чоповицькій громаді26 березня відбулися заключні змагання ІІ (територіального) етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», які проходили за ініціативи Президента України Володимир Зеленський під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО" зі спортивного орієнтування.

Пліч-о-пліч шкільні ліги Житомирщини в Чоповицькій громаді

Головною метою змагань було створити атмосферу спортивного свята серед учнів закладів загальної середньої освіти, збільшити кількість учнів, які займаються спортом та ведуть здоровий спосіб життя, а також відчути командний дух, атмосферу спілкування та дружби.

 

За підсумками напруженої та захоплюючої боротьби визначились команди-переможці, які були нагороджені кубками та дипломами і будуть представляти Чоповицьку громаду на ІІІ (районному) етапі змагань.

 

Переможцями спортивних змагань серед закладів освіти громади стали:

– Команда КЗ «Чоповицький ліцей» – 1 місце у змаганнях з баскетболу серед юнаків, 1 місце у змаганнях з волейболу серед юнаків та дівчат і 1 місце у змаганнях з черліденгу;

– Команда КЗ «Головківська гімназія» – 1 місце у змаганнях з футзалу, 1 місце у змаганнях з баскетболу серед дівчат 

– Команда КЗ «Йосипівська гімназія» – 1 місце у змаганнях з спортивного орієнтування.

 

Ще раз вітаємо учасників та їх наставників за участь у Всеукраїнському проекті та бажаємо у майбутньому не зупинятися на досягнутому, постійно прагнути до перемог і високих нагород.

 

Бажаємо переможцям ІІ (територіального) етапу "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" успіхів та майбутніх перемог у наступних етапах змагань!

 

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

 

#плічопліч

#разомпереможемо 

#шкільніліги

#scl

#scl_zhytomyrregion

#житомирщина

#КоростенськаРВА

Пліч-о-пліч шкільні ліги Житомирщини в Чоповицькій громадіПліч-о-пліч шкільні ліги Житомирщини в Чоповицькій громаді

Джерело