Нові можливості для українських підприємиць. Реєструйтеся на візійний жіночий акселератор «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація»

Щоб надати ще більше можливостей підприємицям для створення та масштабування власної справи, мережа центрів Дія.Бізнес за підтримки USAID та Visa запускають новий сезон проєкту «Відважна». Це бізнес-акселератор для українок, які планують започаткувати власну справу або потребують підтримки в розвитку дійсного мікро- чи малого бізнесу.

Нові можливості для українських підприємиць. Реєструйтеся на візійний жіночий акселератор «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація»

На учасниць програми чекає:

  • 4 місяці навчання в онлайн- та офлайн-форматі;
  • 17 освітніх модулів, зокрема про ризик-менеджмент, масштабування власної справи, інструменти діджиталізації бізнесу;
  • додаткові бізнес-пропозиції для прискорення діджиталізації від партнерів Visa: monobank, Укрпошта, Checkbox та Shop-Express;
  • призовий фонд 5,2 млн гривень: 40 учасниць отримають по 100 000 гривень, три проєкти додатково залучать по 400 000 гривень на реалізацію своїх бізнес-ідей.
  • Дедлайн подання заявки — 28 квітня 2024 року.

    Тривалість програми — з квітня до вересня 2024 року.

    Реєструйтеся та дізнавайтеся умови участі за посиланням — https://www.vidvazhna.com.ua/

    Новий сезон візійного жіночого акселератора «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація» впроваджує мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту й за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID UCBI: Зміцнення громадської довіри в Україні і глобальної ініціативи She’s Next Empowered by Visa.

    Джерело