Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 27 березня👇

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 27 березня👇

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 28 бригад – це 152 робітники та 46 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Краснівку, Архангельське, Велику Олександрівку, Нововоронцовку, Високе, Херсон, Олександрівку та Посад-Покровське.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 60 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 8 адресами у житлових будинках та соціальних об’єктах, де OSB-листами закрили 62 вікна.

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 236 964,7 гектарів територій, з них 208 100,4 гектар – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено понад 162 тис. вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 43 жителі, з них – 5 дітей. Поїздом евакуювали 34 людей, автотранспортом – 9.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 1193 продуктових набори, 2906 буханок хліба, 250 порцій гарячих обідів та 27236 літрів питної води.

Завдяки міжнародній організації Unicef та БО "ВЕСТ СУППОРТ В УКРАЇНІ" юристи, психологи, соцпрацівники та педіатри проконсультували 230 мешканців Високопільської громади.

Працюємо далі!

Джерело