Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 28 березня👇

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 28 березня👇

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 28 бригад – це 152 робітники та 46 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Тополине, Іванівку, Велику Олександрівку, Нововоронцовку, Чкалове, Високе, Нововоскресенське, Андріївку, Щасливе, Херсон та Чорнобаївку.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 63 робітники Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 12 адресами у житлових будинках та соціальних об’єктах, де OSB-листами закрили 58 вікон.

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 238 327,4 гектарів територій, з них 209 688,6 гектарів – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено понад 162,5 тис. вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали автотранспортом 7 жителів, з них – 1 дитина.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 2650 продуктових наборів, 2927 буханок хліба, 250 порцій гарячих обідів та 24756 літрів питної води. Також людям передали 4 ремонтних комплекти, 850 постільних наборів та 700 спальних мішків.

Працюємо далі!

Джерело