#безбарєрність: Абетка, яка допоможе лишатися здоровим. ЧАСТИНА 1. ІНФОГРАФІКА

Абетка здоров’я — це унікальний інструмент, який дозволяє наголошувати на основних аспектах фізичного та ментального здоров’я. Використовуючи кожну літеру алфавіту як маркер, можна легко запам’ятати важливі принципи, що сприяють здоровому способу життя.

#безбарєрність: Абетка, яка допоможе лишатися здоровим. ЧАСТИНА 1. ІНФОГРАФІКА

Довідково. За ініціативи першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів» прийнята Національна стратегія зі створення безбар’єрного простору в Україні до 2030 року.

Безбар’єрність – це філософія суспільства без обмежень. Це про внутрішню готовність створювати середовище, у якому буде комфортно всім.

#безбарєрність: Абетка, яка допоможе лишатися здоровим. ЧАСТИНА 1. ІНФОГРАФІКА #безбарєрність: Абетка, яка допоможе лишатися здоровим. ЧАСТИНА 1. ІНФОГРАФІКА #безбарєрність: Абетка, яка допоможе лишатися здоровим. ЧАСТИНА 1. ІНФОГРАФІКА #безбарєрність: Абетка, яка допоможе лишатися здоровим. ЧАСТИНА 1. ІНФОГРАФІКА #безбарєрність: Абетка, яка допоможе лишатися здоровим. ЧАСТИНА 1. ІНФОГРАФІКА#безбарєрність: Абетка, яка допоможе лишатися здоровим. ЧАСТИНА 1. ІНФОГРАФІКА

Джерело