#ДоступніЛіки 4️⃣3️⃣ торгові назви тест-смужок для вимірювання цукру в крові для пацієнтів із діабетом І типу входить до програми реімбурсації

#ДоступніЛіки

4️⃣3️⃣ торгові назви тест-смужок для вимірювання цукру в крові для пацієнтів із діабетом І типу входить до програми реімбурсації

#ДоступніЛіки

4️⃣3️⃣ торгові назви тест-смужок для вимірювання цукру в крові для пацієнтів із діабетом І типу входить до програми реімбурсації. Це означає, що за електронним рецептом їх можна отримати безоплатно або з частковою доплатою. Нагадуємо, як почати отримувати тест-смужки за програмою “Доступні ліки”.

👩‍⚕️🧑‍⚕️Зверніться до ендокринолога. Лікар призначить тест-смужки та внесе їх у план лікування. Наступні е-рецепти зможе виписати сімейний лікар. У рецепті на тест-смужки буде зазначено “Глюкоза IVD (діагностика in vitro), реагент".

🏥З рецептом можна звернутися в будь-яку аптеку, незалежно від місця реєстрації. Головна умова – наявність договору з НСЗУ. Впізнати таку аптеку можна за наліпкою “Доступні ліки”.

📱Покажіть рецепт працівнику аптеки. Він запропонує доступні тест-смужки, які підійдуть для вашого глюкометра. А також повідомить, які медивироби безоплатні, а за які потрібно доплатити. Вартість тест-смужок аптеці відшкодує НСЗУ.

Докладніше – на сторінці “НСЗУ для пацієнта” у Facebook.

Джерело