Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 11 квітня👇

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 11 квітня👇

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 28 бригад – це 152 робітники та 46 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Заградівку, Малу Олександрівку, Нововоскресенське, Любимівку, Трудолюбівку, Херсон та Чорнобаївку.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 58 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 6 адресами у житлових будинках, де OSB-листами закрили 42 вікна.

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 247 315,7 гектарів територій, з них 218 195,2 гектарів – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено понад 166 тис. вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 35 жителів, з них – 3 дитини. Поїздом виїхали 24 людини, автотранспортом – 11.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 1320 продуктових наборів, 8400 буханок хліба, 250 порцій гарячих обідів та 46692 літри питної води. Також людям передали 420 LED – лампочок, 3 тонни паливних брикетів, 3 буржуйки, 354 овочевих набори.

За ініціативи Херсонської ОВА спільно з благодійним фондом “Юейм” та об'єднаною ініціативою "Кримський фронт" мешканців Дар’ївської громади, чиї оселі постраждали внаслідок теракту на Каховській ГЕС, отримали 18 одиниць необхідної побутової техніки

Працюємо далі!

Джерело