У Тік-Ток поширили новий фейк про Ігоря Поліщука та його «коханку Настю»

  • Автор допису:

У соцмережі Тік-Ток поширили нове фейк-відео про міського голову Луцька Ігоря Поліщука

У ньому йдеться про те, що він нібито має коханку на імʼя Настя, яка у вересні купила віллу на Мадейрі вартістю 24 мільйони євро. Цей ролик на своїй сторінці у фейсбуці розмістив сам Поліщук. 

«Ви зрозуміли, звідки у неї такі гроші. Наші бійці вмирають на фронті, Поліщук із коханкою ведуть розкішне життя. Це просто ганьба», – говорить закадровий голос, вживаючи типові для російського ІПСО наративи. 

Реакція Поліщука не забарилася.

«Друзі, в додачу до вілли в Греції за 11 мільйонів євро та квартири в Києві за 2 мільйони євро, які «зʼявилися» в мене минулого року, нещодавно в мене «зʼявилася» ще й коханка Настя. і вілла на Мадейрі за 24 мільйони євро. Традиційно обіцяю, що коли взнаю, де ці вілли та квартири, то обов‘язково вам скажу і точно запрошу в гості з нагоди нашої перемоги. Ну а про Настю і не знаю що написати», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, це вже не перший випадок, коли схожі фейки поширюють через Тік-Ток. У серпні минулого року завірусилося відео, в якому йшлося про те, ніби міський голова ЛуцькаІгор Поліщукпридбав віллу у Греції за 11 мільйонів та квартиру у Києві за два мільйони євро, витративши бюджетні кошти. Звісно, це виявилося фейком.