👏БФ “Я – Маріуполь” визнано одним з кращих благодійних організацій України! ☝️БФ “Я – Маріуполь&quot

👏БФ "Я - Маріуполь" визнано одним з кращих благодійних організацій України!

☝️БФ "Я - Маріуполь&quot

👏БФ "Я – Маріуполь" визнано одним з кращих благодійних організацій України!

☝️БФ "Я – Маріуполь" отримав номінацію конкурсу Національного рейтингу "Компас благодійності України". Експерти провели оцінювання за рядом критеріїв. Зокрема, оцінавалась динаміка зростання витрат на реалізацію благодійних програм, обсяг наданої допомоги. Номінація підтвердила прозорість та доброчесну роботу фонду. 

⚓️Зазначимо, що БФ "Я – Маріуполь" систематично шукає партнерів, благодійників та донорів, які допомагають надавати підтримку захисникам. У першу чергу, маріупольським бригадам, які наразі вооють з ворогом на передовій. Регулярно передаються автомобілі, маскувальні сітки, техніка. Надається допомога й воїнам, які проходять реабілітацію.

🤝Також фонд залучає донорів для допомоги маріупольцям через мережу центрів "ЯМаріуполь", яка завдяки ініціативі мера Вадима Бойченка постійно розширюється. На сьогодні вже працює 27 осередків у 17 містах України!🇺🇦

Надається й адресна підтримка. Зокрема, проводилися збори коштів на ноутбуки для дітей з інвалідністю та позбавлених батьківської опіки.

Усе це можливо лише завдяки нашій єдності! Хочете бути в курсі подій, знати про нагальні потреби і мати можливість допомогти – долучайтеся.

https://www.liqpay.ua/uk/checkout/i48633155360

Джерело