«Макс» – підтягнутий, міцний фізично, чіткий у словах і діях. Вперше побачивши його здається

«Макс» - підтягнутий, міцний фізично, чіткий у словах і діях. Вперше побачивши його здається

«Макс» – підтягнутий, міцний фізично, чіткий у словах і діях. Вперше побачивши його здається, що він напевно кадровий військовий, хоча за плечима 38-річного старшого лейтенанта лише військова кафедра Київського національного
транспортного університету, навіть в армії свого часу не служив, а військовим став через повномасштабне вторгнення росії.

Максимове життя могло стати сценарієм
фільму про щасливу родину. Мав престижну роботу в компанїї – офіційному представнику БМВ, Роллс-Ройс і Міні Купер, а згодом – у компанії з обслуговування автомобілів БМВ. Придбав будинок під Києвом. Кохана дружина, маленька донечка…..

«Піднімайся, нас обстрілюють», – рано-вранці 24.02.2022 зателефонував брат з Броварів, який нині воює під Бахмутом. Так почалося інше життя. Повернувшись до столиці, відразу вирушив до військкомату, але на той час йому
відмовили. Проте Макс твердо вирішив
захищати країну тож вступив до лав одного із ДФТГ.

Втім, швидко зрозумів, що стояння на блокпостах – це зовсім не те, на що він здатен, тож вже з рідної Кіровоградщини призвався в один батальйонів Тр0, що саме комплектувався.

Тут, довідавшись про його цивільну
спеціальність, відразу запропонували посаду начальника автомобільної служби логістики. Це той випадок, коли обидві сторони зробили вдалий вибір.

«Армія привчила мене до дисципліни,
прийняття рішень в екстремальних умовах. Моя задача полягає у тому, щоб у будь-який момент уся техніка була готова до виконання поставлених завдань. Я не даю порожніх обіцянок, напряму спілкуюся з кожним водієм та техніком, впевнений, що усі вони – на своєму місці». Недарма його поважають як підлеглі, так й командування.

Херсонський обласний ТЦК та СП

Джерело