Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 12 квітня👇

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 12 квітня👇

Для відновлення світла на Херсонщині працює 28 бригад – це 152 робітники та 46 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Високопілля, Велику Олександрівку, Нововоскресенське, Любимівку, Тополине, Чорнобаївку, Комишани та Херсон.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 60 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено у 7 житлових будинках, де OSB-листами закрили 44 вікна.

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 248 445,2 гектарів територій, з них 219 155,2 гектарів – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено понад 166 тис. вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 5 жителів, з них – 1 дитина.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 998 продуктових наборів, 1200 буханок хліба, 250 порцій гарячих обідів, 17256 літрів води. Також людям передали 10 пральних машин, 400 спальних мішків, 745 гігієнічних наборів, 400 зимових наборів (подушка, ковдра, постіль) та 400 наборів посуду.

Завдяки “Kyivstar” у Любимівці Новоронцовської громади відновлено роботу стаціонарної базової станції мобільного звʼязку.

Працюємо далі!

Джерело