МОБІЛІЗАЦІЯ – ПРІОРИТЕТ НАШОЇ РОБОТИ

МОБІЛІЗАЦІЯ – ПРІОРИТЕТ НАШОЇ РОБОТИ

Сьогодні керівництвом райдержадміністрації проведено робочу нараду щодо здійснення заходів з мобілізації на території району. Нарада відбулась за участю представників Калуського РТЦК і СП, правоохоронних органів, керівників територіальних громад району.

Під час наради обговорили спільний алгоритм дій щодо виконання визначених завдань на квітень із призову мобілізаційних ресурсів та окреслили спільні механізми щодо виконання цієї роботи.

Усім присутнім наголосили про необхідність систематичної, постійної співпраці між органами місцевого самоврядування і Калуським РТЦК та СП щодо оповіщення та своєчасного прибуття військовозобов’язаних.

«Пріоритетом роботи Калуської районної військової адміністрації є мобілізація. Наша армія дає гідну відсіч ворогу, але мобілізація – вкрай необхідна, щоб сформувати та доукомплектувати підрозділи Збройних Сил України. Продовжуємо виконувати в районі заходи, спрямовані на задоволення потреб оборони держави та її захисту» – зазначив перший заступник голови райдержадміністрації.

В ході наради присутні отримали актуальну інформацію про внесені зміни до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку, а також мали можливість у форматі діалогу з’ясувати окремі питання та отримати всі необхідні роз’яснення.

Працюємо разом – разом вистоїмо і переможемо!

МОБІЛІЗАЦІЯ – ПРІОРИТЕТ НАШОЇ РОБОТИ

МОБІЛІЗАЦІЯ – ПРІОРИТЕТ НАШОЇ РОБОТИ

Джерело