У Калуському районі продовжується боротьба за першість по волейболу в шкільних лігах пліч-о-пліч

У Калуському районі продовжується боротьба за першість по волейболу в шкільних лігах пліч-о-пліч

Другий день тривають змагання з волейболу ІІІ етапу проєкту «Пліч-о- пліч всеукраїнські шкільні ліги» в Калуському районі. Сьогодні виборювали місця у фінал з волейболу: серед юнаків – 6 команд – Тисівський ліцей, Вишківський ліцей, Калуський ліцей №4, Новицький ліцей, Сваричівський ліцей, Суходільська гімназія; серед дівчат – 6 команд – Болехівський ліцей №2 «Науковий», Вигодський ліцей, Калуський ліцей №2, Бережницька гімназія, Сваричівський ліцей, Спаський ліцей. Всеукраїнські змагання дарують здорову і таку потрібну позитивну емоцію дітям. Це отримання нових вражень, задоволення від спільної гри, друзів і посмішки.

В підсумку, за результатами другого ігрового дня у фінальних змаганнях з волейболу зіграють ще 4 команди: команди юнаків – Калуського ліцею №4 і Сваричівського ліцею; команди дівчат – Калуського ліцею №2 та Сваричівського ліцею.

Фінальні змагання відбудуться 18 квітння на базі Рожнятівського ліцею (юнаки) та Сваричівського ліцею (дівчата). Наші школярі вкотре підтверджують, що Калуський район – місце сильних і спортивних.

Разом Переможемо!

Більше світлин за посиланням :https://www.facebook.com/share/p/a3dXsGzRk37HUUtv/

#разомпереможемо

#плічопліч

#шкільніліги

#scl

#scl_prykarpattiaregion

Джерело