🌻 Завдяки нашій конструктивній співпраці з профільними міністерствам аграрії Харківщини отримають 30% знижку на залізничні перевезення

🌻 Завдяки нашій конструктивній співпраці з профільними міністерствам аграрії Харківщини отримають 30% знижку на залізничні перевезення

🌻 Завдяки нашій конструктивній співпраці з профільними міністерствам аграрії Харківщини отримають 30% знижку на залізничні перевезення.

Уряд впровадив ряд нових поліпшень для агровиробників на деокупованих територіях, при підготовці яких врахували наші пропозиції.

🚉 Серед нововведень — переглянуті залізничні тарифи та анонсована 30-відсоткова знижка для перевезень цим видом транспорту.

❗️ Адже наші аграрії вже третій рік під кулями й вогнем вивозять врожай прифронтових громад до західного кордону і південних портів для подальшої реалізації в інтересах держави.
Проте повномасштабна війна настільки змінила економічну географію країни, що логістичні витрати найчастіше не дозволяли агробізнесу виходити навіть у «нуль».

Знижена вартість для аграріїв, які відвантажують свою продукцію з визначених залізничних станцій — справедливе рішення. Таким чином зрівняні тарифні умови для всіх с/г підприємств.

Дякуємо за підтримку Харківщини Президенту України Володимиру Зеленському, Кабінету міністрів України, зокрема Першому віце-прем'єр-міністру України — міністру економіки Юлії Свириденко.

🔜 Про інші запроваджені ініціативи в агросфері — у наступних публікаціях.

Джерело