«Сміливий та рішучий, військовик» – так можна коротко описати молодшого сержанта Олександра

«Сміливий та рішучий, військовик» – так можна коротко описати молодшого сержанта Олександра

«Сміливий та рішучий, військовик» – так можна коротко описати молодшого сержанта Олександра, на псевдо «Щасливий», командира відділення одного з підрозділів Збройних Сил України.

Саме добровольцем він прийшов у ТЦК рідного Світловодська, що на Кіровоградщині й саме у День добровольця потрапив до війська!

Після строкової служби багато років прожив у Києві. Мав дуже специфічний фах – аналітик гри у казино. Тобто, спостерігав за гравцями та персоналом, вивчав поведінку, унеможливлював шахрайство та змови. А коли азартні ігри в Україні офіційно заборонили – знайшов застосування своїм талантам в ігорних домах Браззавіля та Кіншаси. Коли ж набридла "африканська екзотика", повернувся в Україну й створив власний інтернет-магазин.

За день до повномасштабного вторгнення, він саме відкрив у столиці вже реальний магазин, але довелося поставити справу на паузу. Зараз Олександр, з притаманною йому ретельністю, виконує функції, від яких залежить вдале виконання бойових задач: – налагоджує зв'язок між підрозділами.

«Важко, але я з небагатої родини, звик не до розкошів, а до випробувань. Я вірю, що ми переможно закінчимо війну та укладемо мир на наших умовах. А доти бажаю побратимам напружити волю, набратися сил, терпіння, а головне – повернутися додому зі щитом, а не на щиті».

Херсонський обласний ТЦК та СП

Джерело