Спортивні змагання захоплюють: у Рожнятові визначили переможців з волейболу

Спортивні змагання захоплюють: у Рожнятові визначили переможців з волейболу

Нові спортивні баталії приносять чимало вражень, емоцій, драйву. Масштабний спортивний проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «Разом ПЕРЕМОЖЕМО», є важливим для наших учнів. Адже тут гартується їхній дух, зміцнюється характер, зростає віра у власні сили та спільну перемогу.

Сьогодні у Рожнятові завершилися змагання з волейболу серед юнаків та дівчат у рамках ІІІ (районного) етапу змагань. Поборотися за право чемпіона зійшлися у фінальних поєдинках по 4 команди.

За результатами змагань, почесне перше місце серед юнаків виборола команда Сваричівського ліцею. Друге місце посіла команда Калуського ліцею №4, а третє – зайняла команда Томашівської гімназії. Четверте місце – у команди Долинського ліцею №6.

Серед дівчат переможцями стала команда Калуського ліцею №2, друге місце – у команди Сваричівського ліцею. Третє місце зайняла команда Витвицької гімназії. Четверте місце – у команди Перегінського ліцею №1.

Переможцям і призерам вручили пам’ятний кубок, медалі та подарунки.

Районне свято з волейболу підійшло до завершення, залишивши після себе чимало приємних вражень і спогадів. Адже цей захід став грандіозним спортивним дійством, де швидкість, влучність, спортивна міць, витривалість та сила духу учасників змагань зустрілися у безкомпромісній боротьбі.

Тож перемогу здобули найсильніші. Вітаємо наших переможців, від яких очікуємо нових перемог на обласному етапі. Дякуємо учасникам, організаторам, вболівальникам за цікаве й емоційне дійство!

Дякуємо нашим воїнам за кожен новий день, за можливість жити, навчатися, творити, займатися спортом та працювати на рідній землі!

Разом переможемо!

#разомпереможемо

#плічопліч

#шкільніліги

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/share/p/EFfkBrM47DRd6THJ/

Джерело